Formandens beretning 2015

Tom Pætau starter sin beretning ved sidste års generalforsamling på Jørgensens Hotel. Det var dejligt med så mange festglade mennesker. Vi var ca. 62 til generalforsamling og ca. 90 til spisning. Desert Track leverede musikken og sikke en fest, vi havde.

Vi lå i det hele taget ikke på den lade side, med i alt 14 arrangementer. Vi startede med en klubaften d. 6. marts 2014, hvor Ernest Ray og Matt Wegner spillede. Desværre var fremmødet ikke så stort, vi var ca. 20 deltagere. Men os der var der, havde en rigtig god aften.

Á Svinhus var rammen om vores næste fest, arrangeret af Vrisserne. Musikken var Bjerregaard og Sørensen, endnu en dejlig aften.

Så begyndte arrangementerne i Apotekergården, hvor vi har haft en forrygende sæson. Vi lagde ud med Granny`s d. 7. maj, og den 21. juni spillede Jackerne.

Så var Vrisserne igen på banen med Hjarnøfestivalen d. 27. og 28. juni. Sikke en fest vi havde. Damm og Olsen leverede musik og masser af stemning fredag. Så var vi i gang.

Lørdag eftermiddag var Ole Lindskov på scenen og fortalte sjove historier og anekdoter fra sit lange liv i musikkens tegn. Endelig blev det aften, vi så vist alle frem til at Bjarke gik på scenen, og han skuffede os ikke.

Jeg kan kun anbefale, at man rykker 2 dage ud af kalenderen til festivalen. Det er noget af en oplevelse. Tak til vrisserne for et par dejlige dage.

Så når vi frem til d. 26. juli, hvor Horsene Hardy leverede varen i Apotekergården.

Den 2. august havde vrisserne arrangeret en tur til Endelave. Turen gik meget godt derover, men jeg tror, mange godt ville have været turen hjem foruden. Bølgerne gik temmelig højt, og der var vist nogen, der var søsyge.

23. august spillede Most Wanted i Apotekergården, igen en dejlig dag. Den 30. august havde vi lavet lidt af et sats, da vi havde Bumles Venner på programmet. De spiller Gamle Bamses Venner sange. Og det kan jo ikke lige kaldes country. Men trods regn og Middelalderfestival, var det en kæmpe succes, som vi da også har med i dette års program.

Sejltur den 6. september. Vi sejlede på Silkeborgsøerne, en rigtig smuk tur, der ikke blev mindre smuk af et kæmpe uvejr med lyn i lange baner, som sprængte himlen i det fjerne. Turen var en stor succes. Mogens Heitmann var på med sin guitar, og alle var glade.

Apotekergården d. 27. september. Her var det Ivans tur til at underholde os. Dejlig dag med masser af mennesker.

A Piece Of Cake spillede for os i Á Svinhus d. 18. oktober. Det var en dejlig aften.

Traditionen tro sluttede vi året af med julefrokost. Rent musikalsk nok den bedste oplevelse vi har haft i år. Ivan Johnsen Band lagde ud, og det var en forrygende start på festen, derefter var Ivan Johnsen Band backup for årets scoop, nemlig amerikanske Billy Yates.

Vi var 100 til spisning, dejligt med så mange mennesker. Det var i det hele taget en rigtig fin afslutning på 2014.

Så vil jeg gerne takke alle de frivillige i Apotekergården, uden jer ville det ikke gå. Tak til bestyrelsen for jeres arbejde, håber I er friske til den nye sæson. Tak til Vrisserne for jeres engagement.

Vi har allerede nu flere navne på plads til Apotekergården og håber selvfølgelig på godt vejr. Tak for året der gik. Rigtig god fest.

Formandens beretning 2014

Tom Pætau startede sin beretning med sidste års generalforsamling i Håndværkerforeningen. Det var rart at se så mange festglade mennesker, og tusind tak til Rio Grande – for den fede fest de gav os.

Så kom vi til 13. april – hvor vi var i Urlev, ”Vrisserne” havde arrangeret, og musikken blev leveret af Country Bucket Band – absolut en sjov aften.

Apotekergården hvor vi lagde ud med Nashville Skyline den 11. maj, god musik og dejligt solskin.

Hjarnø den 7.8. juni, hvor ”Vrisserne” havde arrangeret en herlig weekend. Olsen og Damm spillede fredag – dejligt.. og lørdag var det Mr. Jack and The Daniels med Henriette.. rigtig hyggeligt. Min lille opfordring til ”Vrisserne”.. at vi gerne vil have Bjarke tilbage til Hjarnø. Men en utrolig dejlig weekend – som jeg håber I alle vil opleve på et tidspunkt.

Apotekergården igen den 22.juni med Swinging Dixies – og 20.juli med Jackerne, begge dage med god musik og dejlig solskin.

27.juli på sejltur til Endelave med ”Vrisserne” En dejlig dag med solskin. Da vi kom til øen fik Else besked pr tlf. om at Marty Rivers var blevet forhindret i at komme til DK. Til klubaften den 1. august, men vi var så heldige at få Bibbi Og Sniff i stedet og fik en god aften.

Den 3.august Pete med band i Apotekergården, godt vejr og god musik – lige noget for mig.

14. september sluttede vi en forrygende sæson af med Desert Track i Apotekergården.

Klubaften den 26. sept. Med Doug ”rødvin” Adkins.. en god og sjov aften.

Endnu en klubaften på Børsen den 3.okt. med Poul Allan Coons..

Urlev igen den 9. nov. Med ”Vrisserne” Hvor Ivan og Bent Varning underholdt, god mad og dejlig musik.

Julefrokost den 29. nov. Med Mac Biller Band – igen en dejlig aften, og tak til Jonna for lotteriet.

Formanden takkede alle de frivillige i Apotekergården, sagde tak til bestyrelsen – håber I er friske til en ny sæson. Der er masser af gode tiltag i støbeskeen, og stor tak til ”Vrisserne” for deres engagement

Lidt om nye tiltag og arrangementer i 2014. Vi har sagt ja til et tilbud fra ”Bumles Venner” (Bamse musik) der gerne vil spille i Apotekergården.. den 30.8. (middelalderfest) vi tager den chance…

Formandens beretning 2013

Tom Pætau startede sin beretning med at nævne klubbens arrangementer i det forgangne år. Sidste års generalforsamling og fest med musik af Bibbi og Snif, ”Vrissernes” arrangement på Hjarnø, derefter vore arrangementer i Apotekergården, med ”Johnny Cash Band” i maj, i juni ”Horsens Hardy”, i juli ”Mr. Jack & The Daniels m Henriette”, i august ”Max Wulff” og i september ”The Swinging Dixies”, hvor vi havde besøg af Trine Pallesen”Mr. Alicat” alias Bent Fabricius Bjerre. I september havde vi en medlemsaften med ”Doug Adkins”, i oktober med ”de 4 Visne mænds” arrangement i Urlev med ”Horsens Hardy” og som årets sidste arrangement, julefrokosten i Restaurant Børsen med ”Bjarke & Blue Boots”.

Formanden nævnte også dette års kommende arrangemnter, festen i forbindelse med denne generalforsamling, med ”Rio Grande”, den 13. april i Urlev med musik af ”Country Bucket Band”, så fortsætter vi i Apotekergården med, ”Nasville Skyline” i maj, ”Swinging Dixies” i juni, ”Mr. Jack & The Daniels” i juli, PeTE i august og ”Desert Track” i september. Den 3. august medlemsaften med ”Marty Rivers”, fest i Urlev i oktober og julefrokost i sidst i november.

Formanden sagde tak til bestyrelsen for godt samarbejde, tak til redaktøren af medlemsbladet, Peter V. Nielsen, tak til Leif Wittorff for presseomtaler og som webmaster, tak til alle de frivillige hjælpere i Apotekergården, tak til Susanne Brohus for at ha sparet klubben for en masse porto, ved at gå rundt med medlemsblade. Susanne fik herefter overrakt en kurv. Formanden sagde også tak til Benno Knudsen, for indsatsen med at tegne medlemmer og hjælpen i Apotekergården, Benno fik som gave en skjorte med Crazy Horse tryk på ryggen.

Formandens beretning 2012

Pia Kjær begyndte sin beretning med at konstatere, at tiden løber afsted, idet det ikke var længe siden vi sidst havde generalforsamling. Formanden fortsatte med at nævne klubbens mange arrangementer gennem det forløbne år. Formanden kunne berette, at hun havde fået flere henvendelser om at afholde flere fester, til hvilket formanden kunne svare, at pga. problemer med at finde egnede lokaler, som ikke er for dyre, idet der jo også skal være penge til muikken og at klubben havde prøvet at holde fest flere steder, dog uden den store tilslutning, men nu håber vi at Håndværkeforeningen kommer op at køre, hvilket giver mulighed for at vende tilbage til det gamle.

Formanden kunne konstatere at arrangementerne i Apotekergården virkeligt havde været en succes, idet vejrguderne havde været med os. Datoerne for arrangementer i Apotekergården 2012 er flg.: 12/5, 23/6, 21/7, 4/8 og 8/9, så vi må håbe at vejrguderne igen er med os.

Aktivitetsudvalgets, ”De 4 Vrisser”, fester på Hjarnø og i Urlev var osse store successer, så bestyrelsen håber at disse arrangementer må fortsætte.

Formanden sluttede beretningen med at sige tak for sin tid i bestyrelsen, som hun med et vist vemod siger farvel til, på grund af dårligt helbred.

Formandens beretning 2011

Så gik endnu et år på godt og ondt. Vi har haft nogle kanon gode fester og arrangementer, der dog desværre alle på nær en har givet underskud.

Vi lagde ud med Grannys på Børsen d. 20/3, sikke en fest. Dernæst var vi med de 3 vrisne mænd i Barrit 17/4, jeg ved ikke lige hvad der er med de 3 men de kan da stable noget på benene, en kanon aften.

8/5 havde vi Ivan Johnsen med Band i apotekergården, desværre var vejret ikke helt med os det var skide koldt, men ellers en rigtig god eftermiddag, da vi var færdige med at pakke sammen var der hurtig omklædning hos Else og så ellers med bus til Silkeborg, og selv om vi kørte lidt frem og tilbage (en glemt kamera) endte vi dog i Silkeborg til jubilæumsfest for mr. Jack and the Daniels.

29/5 var det tid for Country ekspressen på Børsen, igen en god aften. 19/6 kom så det vi alle havde ventet med længsel Hjarnøfesten,( de tre vrisne mænd) jeg kunne desværre ikke selv deltage pga. operation men har hørt det var alle tiders tur Håber i vil gentage det. 10/7 Grannys var i apotekergården gik jeg desværre også glip af for det var vist den bedste dag vi har haft dernede. 11/9 Bel Air i apotekergården, igen en god dag dog kunne vejret godt have været bedre.

18/9 skulle vi have haft Gigi and the farmers som vi desværre måtte aflyse, i stedet fik vi fat i Wild Rose Country Band som spillede til vores tidlige julefrokost 30/10 sikke en aften

Vi har desværre mistet et par medlemmer. Først måtte vi tage afsked med vores gode trofaste medlem og ven Lars Bekkevold, og siden vores lige så gode medlem Hanne Bonde som desværre begge tabte kampen mod kræften.

Apotekergården 2011 - 7/5, 25/6, 30/7, 3/9 - Musikken er desværre ikke helt på plads

Formands beretning 2010

Som tiden dog går der er allerede gået et år mere, et år på godt og ondt.

Vi havde nogle fester som jo ikke gik så godt, jo godt musik var der masser af bare ingen folk så de fester vil jeg slet ikke tale om, de er gemt godt væk i glemmebogen.

Men vi havde da heldigvis også nogle super gode oplevelser, bl.a. de to gange vi var i apotekergården, selv om vi skulle kigge langt efter medlemmerne (på nær de altid trofaste) var det nogle gode dage, vejret var med os begge dage.

Den 4. juli med J.D. Harring hvor solen skinnede fra en skyfri himmel, næsten for varmt, men det må man ikke klage over.

Den 12. september med Bjarke og hans Blue Boots trio. Det var lidt køligere men kanon musik og glade mennesker, så jeg kan kun sige til jer der ikke var der, at i gik glip af noget.

Lørdag d. 17. oktober var det så „De 3 gamle vrisne mænd“ der skulle have deres ilddåb, og hvilken fest de fik stablet på benene, men igen hvor var medlemmerne, der var heldigvis de samme trofaste, men også en masse ikke medlemmer, så der var fuldt hus og kanon stemning.

Jeg må ærligt tilstå da jeg var nået til efteråret var jeg tæt på at give op, men nu har vi fået de dårlige aftener lidt på afstand og lidt mod på det igen, det kan da kun gå fremad.

Vi har næsten hele dette års arrangementer på plads.

Granny´s på Børsen den 20. marts, Tur til Barrit den 17. april med aktivitetsudvalget, Ivan Johnsen i Apotekergården den 8. maj, Country Expressen på Børsen den 29. maj, Hjarnø festen med aktivitetsudvalget den 19. juni. Den 10. juli har vi Granny´s i Apotekergården og den 11. september er det Bel Air. Den 18.september slutter vi af med Gigi & The Farmers, men her mangler vi at få et lokaleproblem løst.

Så glæder vi os til at I alle vil bakke op om os her i 2010.

Til jer der skal med til Silkeborg! I skal selv skaffe overnatning. Billetter til festivalen kan bestilles og betales ved mig, senest 1/5 2010

Vi skal have mindst 10 bestillinger for at kunne få dem billigere gennem scc.

Formands beretning 2009

Ja så gik det første år med denne bestyrelse, og hvilket år.

Jeg ved godt jeg skal være positiv, og se optimistisk på det men det er ski da svært når man nærmest står på hovedet for at arrangere en kanon god fest, og jeg må sige at de to fester som vi arrangerede sidste år var virkelige gode, og så folk ikke kommer, for hvor blev medlemmerne af. I er selvfølgelig nogle få trofaste som næsten altid kommer, men det er få.

Nå men vi startede jo ud med festen her på Børsen med Granny`s som den afgåede bestyrelse havde arrangeret, og hvilken fest de spillede kanon godt, der var fuldt hus, og alle var glade.

Så var der festen oppe i Vestbyens Beboerhus med Bayous. En fest hvor vi stort set kun var medlemmer, og vi fik 5 nye og 4 tidligere medlemmer meldt ind vi kunne godt have været flere ca. dobbelt så mange men vi havde en rigtig god aften, med lækkert mad og ikke mindst godt musik, jeg ved godt at nogle af jer siger at cajun ikke er country musik men det lugter da lidt af det, det gav selvfølgelig et underskud da vi kun var halv så mange som vi havde regnet med, men det må vi jo tage med.

Den sidste fest vi holdte var igen her på børsen, med Birger Steiwer, igen en fest af de gode men hvor mange medlemmer svigtede hovedparten af de ca. 50 der var her var ikke-medlemmer, men det var en hyggelig aften, som desværre også gav underskud.

Så kære medlemmer når vi nu begynder på det nye år 2009 med en fest i Vestbyens Beboerhus, det bliver i hvert fald en aften med ægte Country, og vores store fest i Vesthallen 2.maj, hvor musikken leveres af Rendevous fra USA, Ivan Johnsen Band og Mister Jack and the Daniels, med solist. så mød op for pokker, ellers varer det ikke længe inden der ikke er flere penge i kassen, og ingen penge - ingen fest – ingen fest - ingen klub. Og det ville da være, på godt jysk, skide træls.

Vi arbejder på fuldt tryk med at arrangere bus til Retrofesten som SCC holder i Lunden i Silkeborg Lørdag d. 9/5 2009 mere herom når vi har alle detaljer på plads.

Formandens beretning 2008

Dagen for sidste års generalforsamling, d. 2. marts, var også dagen for årets første fest. Tilslutningen var fin og Most Wanted spillede og gav folk en fornøjelig aften i Oasen.

Næste arrangement løb af stablen i form af en madkurvsfest i Tobaksgården d. 11. maj, og det blev bekræftet, at dette sted ikke ligefrem er nogen publikumsmagnet. Efter massiv reklame og gode navne i form af lokale Dessert Track og århusbandet Both Kinds på plakaten var der lagt op til en super god aften med masser af festlige mennesker og god stemning. Men kun godt 40 gæster mødte op og heraf var kun godt halvdelen medlemmer. Og en hel del af dem der var, brokkede sig over, at Both Kinds lydmand spillede alt for højt og at bandet spillede rockmusik. Og så var der ellers taget hul på et halvår, hvor der var mere brok end hygge i vores lille forening.

På sidste års generalforsamling blev vi pålagt at lave et ekstraordinært arrangement i anledning af klubbens jubilæumssæson. Og da vi i forsommeren blev tilbudt en amerikaner ved navn Moot Davis, var vi ikke i tvivl. Godt nok var der ingen der nogensinde havde hørt om Moot Davis, men han guitarist var ingen ringere end selveste Pete Anderson, Dwight Yoakam’s mangeårige guitarist og producer. Desværre var de kun i Europa i tidsrummet omkring d. 1. juli, og valget faldt derfor på fredag d. 6. juli. Det viste sig desværre at være nærmest umuligt at få egnede lokaler i juli måned, så vi blev tvunget til at alliere os med Bygholm Parkhotel. Arrangementet blev afholdt som en koncert med spisning først, og dette var en lidt særpræget oplevelse. F.eks. kunne man ikke købe en øl eller en flaske vin inden tidspunktet for spisningens start. Dette betød, at de gæster der var mødt op i god tid, bare måtte sidde og tørste, og er der noget vi countryfolk ikke er gode til, så er det da det der med at tørste…. Da selve koncerten kun ville vare 2 x 1 time, indvilgede mit band i at spille for billige penge, og min del af hyren brugte jeg på en Country DJ, som underholdt os under spisningen. Men igen var tilslutningen utrolig ringe, og vi endte med at måtte lukke 2/3 af salen af, bare for at forsøge at skabe lidt hygge. Dette lykkedes dog trods alt, og hovedparten af de fremmødte fik en kæmpeoplevelse. Men endnu engang var de sædvanlige brokkehoveder fremme med snuden: forkerte lokale, vinen for dyr, musikken var ikke country, festen sluttede for tidligt… osv. osv. osv… Arrangementet blev naturligvis endnu en gang en dundrende økonomisk fiasko.

Der var, som sædvanligt, masser af andre arrangementer rundt om i landet hen over sommeren, og som sædvanligt var vores klub rigt repræsenteret over hele landet, lige fra Blå Fjord i NV over Sikleborg til Western Camp i Kramnitze i SØ.

Efterårets første arrangement løb af stablen d. 7. september, og dette var samtidig det første på Børsen. Og det blev en hyggelig aften med god mas fra Drago’s køkken og derefter god musik, først med amerikaneren Carlton Moody og dernæst Max Wolf Trio. Men igen var der nogle der var svært utilfredse og ikke mente, at det havde noget som helst med countrymusik at gøre…. Hvad sker der lige for folk?????

Til gengæld var turen til Rask Mølle endnu en gang en succes med tilfredshed over hele linien. Men Hanne’s mad er jo altid populær, og Highway 40 er jo så tilpas traditionelle, at de ikke generer nogle!!!

Det kan godt være, at det har været et turbulent år med megen diskussion og et år med en del problemer, men set fra bestyrelsens side, kom det største problem af alle alligevel for kun et par uger siden, da vores kasserer valgte at droppe sit hverv og dermed også sin bestyrelsespost. Vi fik overdraget en kæmpe papkasse og tre bæreposer med div. bilag, mapper og løse håndskrevne parpirark med masser af tal og ingen tekst samt en aldeles tom kolonnebog!!! I starten så det ud til, at der manglede adskillige tusinde kroner, men efter et større detektivarbejde og lidt forklaringer fra den tidligere kasserer, lykkedes det dog at bringe mankoen ned på ca. kr. 750,-. Dette er dog til at leve med. Men uden Lissi’s hjælp var vi aldrig kommet til bunds i dette regnskabsrod. Hun har brugt flere dage på det, og det er vi hende dybt taknemmelige over.

Nu kan vi forhåbentlig få valgt en ny og handlekraftig bestyrelse med nogle gode idéer og visioner, som kan få klubben tilbage på rette spor.

Formandens beretning 2007

Sidste års generalforsamling blev lidt kaotisk, da ingen ville være formand. Jeg måtte sige ja til posten i sidste øjeblik, for at undgå en ekstraordinær generalforsamling med dette ene punkt på dagsorden. Men det har været en fornøjelse at være formand i året som er gået. Der har været et godt samarbejde i bestyrelsen og man må sige, at det har været mere hyggeligt, end det har været anstrengende.

Kigger vi lidt tilbage på året der gik, så må man sige, at vi fik nogle utrolige oplevelser og meget hyggelige stunder.

Året startede med den store fest i Vesthallen, som blev et brag af en fest, et stort og dejligt publikum samt masser af god musik fra Blue Boots, Mr. Jack & The Daniels og Ivan Johnsen Band.

Dernæst kom vores første arrangement i Oasen, og dette blev også en stor succes med fremragende mad, god dansemusik fra Trinity og endnu engang fin opbakning. Det var lige før vi var for mange mennesker til det lille lokale, men efter flere gange at have sat flere borde og stole ind i lokalet, gik det endda.

Efter en lang, varm og dejlig sommer, med masser af gode country oplevelser rundt om i det ganske land, startede vi efterårssæsonen med et bal i Oasen, og uheldigvis faldt det sammen med Stones koncerten, som løb af stablen dagen efter. Der skete så mange ting denne lørdag aften i midtbyen, at vi havde svært ved at trække folk til bal i Oasen, så det blev en aften med meget få gæster, men de få der var der, havde en hyggelig aften med god og velsvingende countrymusik fra det københavnske band Gigi & The Farmers.

Senere løb vi ind i lidt af et country-stormvejr med ikke mindre end 3 arrangementer på 3 uger, og dette var nok at trække lidt store veksler på vores trofaste publikum. Men der var alligevel fantastisk opbakning, og vi kom igennem med skindet på næsen. Man skal også en gang imellem se på klubbens hovedformål: at udbrede countrymusikken og give det lokale countrypublikum en musikalsk oplevelse, som man ikke sådan lige glemmer igen. Og dette må man sige at man fik i løbet af de 3 uger i oktober og november.

Først en hyggelig tur til Rask Mølle Kro, hvor vi måtte udbygge opdækningen med 20 pladser pga. den store efterspørgsel. Musikalsk var det en hyggeaften, hvor vi havde samlet et lokalt band med et par lokale solister. Vi havde, på et tidligt tidspunkt, allerede arrangeret et bal i Tobaksgården 3 uger senere, men vi mente sagtens, at disse to arrangementer kunne afvikles uden at trække for store veksler på country folket, men pludselig fik vi tilbudt Country Caravan med Charlie McCoy, Carlene Carter, Tamra Rosannes og Tombola Band midt imellem disse to arrangementer, og vi enedes om i bestyrelsen, at denne oplevelse måtte vi ikke snyde det horsensianske publikum for. Og det var jo samtidig en stor chance for at få tag i folk udenfor det sædvanlige countrymiljø i Horsens, og det blev da også en aften, som publikum sent vil glemme. Økonomisk blev det også en særdeles god aften, men vi var også godt klar over, at det til gengæld ville komme til at gå ud over såvel antallet af gæster som økonomien en uge senere til festen i Tobaksgården.

Vi havde satset et ret stort beløb på musik, lyd og lys til denne aften, og det viste sig da også at blive en økonomisk bet for os. Aviserne ville helst koncentrere sig om det store show ugen før, så også PR siden kom lidt i klemme i trængslen. Til gengæld var netop denne aften nok min største musikalske oplevelse nogensinde i Crazy Horse-regi. J.D. Haring m. band leverede en flot og perfekt præstation og aftenens andet band Fistfull of Dollars var intet mindre end fremragende. Nok det bedste danske countryband jeg nogensinde har hørt. De kom bare ud over scenekanten de drenge, og de spillede og sang fremragende.

Så alt i alt vil jeg sige, at det har været et godt år, først og fremmest musikalsk, og økonomisk set er vi da også kommet igennem året med et godt resultat.

Men der er også sket lidt triste, eller skal vi kalde det ærgerlige ting ind imellem. F.eks. var dette året, hvor linedance’en stoppede under Crazy Horse’ regi. Men så er den debat da ligesom slut!!!

Det var også året, hvor vi flyttede til Oasen og Tobaksgården. Umiddelbart inden generalforsamlingen fortalte vores vært på Oasen Dorthe mig, at stedet var ved at være booket op i 2008, selv om fredagen, så vi bliver nok nødt til at finde et andet sted til vore små fester til næste år. Mange har talt og imod fredags-fester, så jeg håber på, at vi kan debattere dette her på generalforsamlingen.

Ser frem til det nye år og arbejdet i en næsten ny bestyrelse. Håber ikke det bliver det store problem at få valgt nogle nye. Tak til den gamle bestyrelse Elin, Villy, Lissi og Peter. Peter vil hellige sig bladet. Tak til alle de frivillige, ikke mindst Børge og Else samt Dorthe og Lissis ægtefæller Jens og Peter, men også til de andre, som troligt stiller op og hjælper til, hver gang vi har fest. Tak til medlemmerne for god opbakning.

Del siden