I det nye år 1992 - var restauratøren i Kilden, Italieneren Danissie, i gang med at hjælpe en Jazz klub i gang - det blev til Jazz Horse (Horsens er jo en gl Hesteby) – Genialt - Derfra fik Peter også ideen til vores navn.

I slutningen af februar 1992 havde Danissie i sinde at lave et Country Arrangement med Ivan Johnsen band, og ville samtidig gerne lave det til et Countryclub Arrangement - men hvordan?

Ivan blev taget med på råd - og han vidste, at det lige var noget for Peter Nielsen - også kaldet Country Peter - og navnet til klubben, havde Peter jo allerede klar

Crazy Horse Countryclub

 - men, der var mindre end 8 dage til, at festen skulle løbe af stablen - og den nye klub skulle have deres debut.

Peter sad på Den Gyldne Hest, sammen med Jens Jensen og Mogens Olsen (Futte), og så gik det stærkt, for Lars Bekkevold skulle lægge stue til, og der blev den første bestyrelse dannet.

Ovenpå festen, blev der lagt en dato til en slags generalforsamling, hvor der blev valgt en rigtig bestyrelse, alle var stamgæster, som holdt til på Den Gyldne Hest, man kunne ikke nå at komme ud til alle borgerne i byen

- så kunne man gå i gang, med at tegne medlemsskaber.

Den første bestyrelse var:

Formand, Redaktør og musikansvarlig - Peter Nielsen

Næstformand - Erland Blauert

Kasser - Jens Jensen

Bestyrelsesmedlemer - Mogens Olsen og Lars Beggevold

Revisor - Inge Lene Andersen

1. Suppleant Lise Jensen

2. suppleant Marianne Rasmusen.

Det skal siges, at Danissie har betydet rigtig meget for klubben – hjulpet, når økonomien var stram. Det samme gør sig gældende med Ivan Johnsen, som også har betydet meget for klubben.

Så det er med glæde, at vi i dag 24 år senere, har en fin Countryclub, som kører særdeles godt.

Del siden